Баклажани по-корейськи на зиму швидкого приготування

Сьогодні баклажани по-корейськи на зиму швидкого приготування найсмачніший рецепт, самий бомбовий 💥

Інгредієнти

🔸Баклажан-3шт
🔸Морква-1 шт
🔸Перець – 2 шт
🔸Цибуля -1шт
🔸Часник – 6 зубчиків
🔸Петрушка

Заправка:
🔸Цукор – 1ст.л
🔸Оцет 9% – 2ст.л
🔸Соєвий соус – 3 ст. л.
🔸Коріандр мелений – 1 ч. л.
🔸чорний Перець – 0,5 ч. л.
🔸Сіль – 0,5 ч. л

Баклажани по-корейськи на зиму швидкого приготування покроковий рецепт

1. Перець нарізати соломкою. Беру завжди два кольори червоний і зелений, так красивіше. Моркву натерти на тертці по-корейськи, а цибулю нарізати півкільцями. Петрушку порубати, часник раздавить.

2. Заправляю овочі, всі інгредієнти прописала вище. Замість коріандру можна додати приправу для моркви по-корейськи”, теж буде смачно. Баклажани нарізати соломкою, трохи присолити і обсмажити на рослинному масле.

3. Гарячі баклажани додати до овочів і добре перемішати. Дати постояти близько години, посипати кунжутом і можна кушать.

Відео рецепт 👇