Банановий тірамісу з маскарпоне, печивом і какао

Банановий тірамісу з маскарпоне, печивом і какао простий рецепт. Рецепт без яєць і яких-небудь проблем🤪 Цей варіант мені сподобався більше, ніж класика😍 Я не дуже люблю кавові вподобання, а ось какао в цьому рецепті – в саме сердечко. Це неймовірно ніжне бананове хмарка, не інакше!😍😍🤤🤤🤤🍌🍰 Готувати максимум 15 хвилин) Найважче – почекати, поки пройде🤤

Інгредієнти

Печиво Савоярді – 20 штучок
Сир Маскарпоне – 500 гр
Вершки 33% – 200 гр
Цукрова пудра – 200 гр
Банан – 1 шт
Ванілін – щіпка
Какао – 300-400 мл
Шоколад для посипання

Банановий тірамісу з маскарпоне, печивом і какао покроковий рецепт

1. Маскарпоне збити з вершками міксером на високій швидкості. Додати просіяне цукрову пудру і щіпку ваніліну. Ще раз збити все міксером до міцних піків – 3-4 хвилини. Крем готов.

2. Заварити какао. Я взяла 1 їдальню ложку какао без цукру і змішала з гарячим молоком (300 мл) Можна використовувати несквік, так буде смачніше, але солодший)) Печиво савоярді я купую в кондитерських або великих магазинах.

3. Кожну печеньку вмочити з двох сторін в теплому какао і викладати у форму. Зверху шар крему і нарізані банани І знову повторюємо шари) Зверху я прикрасила тертим шоколадом 🍫

4. Прибирати в холодильник на 5-6 годин для просочення і можемо насолоджуватися! 🤤 Рецепт справді дуже швидкий і простий, але такий смачний 😍

Відео рецепт 👇