Як зробити Італійське тістечко испачкай рот Споркамусс рецепт простий. Наполеоном і мільфей вже нікого не здивуєш, а ось тістечко «испачкай рот» з італійського регіону Апулії – вже веселіше 😄 Це невеликі квадратики/прямокутники з листкового тіста на один-два укусу зі щедрою начинкою крему.
Інгредієнти
•300г листкового тіста
•половина дози заварного крему пастиччера (рецепт в попередньому пості)
•100мл жирних вершків (від 33%)
•яєчний жовток
•цукрова пудра
Італійське тістечко испачкай рот Споркамусс покроковий рецепт
1. Готове листкове тісто нарізати на невеликі прямокутники/квадрати, викласти на деко, застелений папером для випічки, наколоти виделкою і змастити жовтком. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 минут.
2. Вершки збити до стійких піків, додати до заварному крему «пастиччера» (рецепт крему постом нижче) і делікатно перемішати знизу вверх.
3. Викласти на квадрата/прямокутник з листкового тіста шар крему і накрити другим. Посипати цукровою пудрой.