Бенто торт шоколадний Снікерс

Як приготувати Бенто торт шоколадний Снікерс рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр 10см

Шоколадний бісквіт:
35гр борошна
8г какао
2г розпушувача
1г соди
15гр рослинного масла
40г цукру
15гр яєць
15гр молока
30гр гарячої кави
5гр алкоголь (коньяк, віскі, бренді)

Карамель:
Я готую стандартну порцію!!! Термін зберігання до 6 міс у холодильнику👌🏻
100гр цукру
70гр вершків 33%
30г вершкового масла
0,5 ч. л крупної солі (без верху)

Крем-чіз на вершках:
цієї порції вистачить на чорнове і чистове покриття!!!
200гр сирного сиру
40гр вершків 33%
30гр цукрової пудри
15гр какао
35гр темного шоколаду 54%

Бенто торт шоколадний Снікерс покроковий рецепт

1. При бажанні алкоголь замінюємо на сік, воду, каву…..до речі кави можете замінити просто окропом Приготування: Просіваємо борошно, соду, розпушувач, какао і ретельно перемішуємо вінчиком, чим довше тим краще. Всипаємо цукор в рослинне масло і збиваємо хвилин 5-7,далі вводимо яйця і екстракт ванілі, збиваємо массу.
2. Потім додаємо молоко і ще раз збиваємо. Вводимо сухі інгредієнти, збиваємо до однорідності. Вливаємо гаряче кави, туди ж ароматний алкоголь(коньяк, віскі і тд) збиваємо на низькій швидкості до однорідності. Випікати у формі 1 діаметром 10см при температурі 170гр близько 25-30хв.Готовність перевірити на суху шпажку. Охолодити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 8 часов.
3. Карамель:
В каструлю з товстим дном насипаємо цукор і плавим його на невеликому вогні до повного розчинення.(якщо цукор почне підгоряти знімаємо каструлю і обертаємо її по колу, карамель буде охолоджуватися і не підгорить. Тим часом нагріваємо вершки до легкого пара. Цукор розплавився, кладемо шматочок вершкового масла, активно перемішуємо і вливаємо гарячі вершки! буде дуже сильно вирувати… це нормально, перемішуємо, додаємо сіль і переливаємо в банку. охлаждаем.
4. Крем-чіз на вершках:
Шоколад розтопити. Вершки, сирний сир, цукрову пудру і какао скласти в діжу і збити до однорідності. В самому кінці змішати крем з розтопленим шоколадом.