Як смачно зробити Бешбармак з яловичини і баранини класичний домашній простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
яловичина на кістці
баранина на кістки
цибуля 2 шт
борошно
яйце
чорний перець
Для тесту
яйця 2 шт
вода (або бульйон) 200 мл
борошно (скільки візьме тісто) 600 р
цибуля ріпчаста 2 шт
зелень петрушки
сіль 0,5 ч. л.
мелений перець
Бешбармак з яловичини і баранини домашній покроковий рецепт
1. протягом трьох годин відварюємо м’ясо на кістці, солимо і перчимо. Беремо не жирну частину бульйону, даємо трохи охолонути, кладемо яйце і багато просіяного борошна, тісто має бути тугое.
2. Накриваємо рушником, даємо йому відпочити 20 хвилин. Тонко розкачуємо , вирізаємо трикутники. Відварюємо тісто до готовності, вынимаем.
3. Крупно ріжемо цибулю кільцями, кладемо в бульйон на 2 хвилини, злегка обшпарити. Дістаємо цибулю і все красиво подаємо, є руками. Бульйон просто бомба.
Відео рецепт 👇