Як зробити смачні бездріжджові пиріжки з начинкою з варених яєць і зеленою цибулею на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
✔️ Кефір – 300 мл;
✔️ Цукор – 1 ст. л;
✔️ Борошно (просеянная) – 400 – 500 гр;
✔️ Сода – 1 неповна ч. л;
✔️ Сіль – 1 неповна ч. л.
Інгредієнти для начинки:
✔️ Яйця варені – 5 шт;
✔️ Зелений лук – 150 гр;
✔️ Сіль, перець за смаком.
Бездріжджові пиріжки з начинкою з варених яєць і зеленою цибулею покроковий рецепт
1. У мисці змішати кефір і соду, перемішати і залишити хвилин на 10. Додати цукор, сіль і всипати борошно, але не всю. Залишити грам 100 в мисці. Замішувати тісто протягом 5 -7 хвилин. Прибрати в пакетик, дати полежати поки готуєте начинку.
2. Для начинки:
Яйця і цибулю нарізати. Посолити, поперчити, перемішати. З тіста скачати ковбасу, нарізати на шматочки. Кожен шматочок розкачати або розплющити пальцями товщиною 5 – 7 мм, викласти начинку і сформувати пирожки.
Яйця і цибулю нарізати. Посолити, поперчити, перемішати. З тіста скачати ковбасу, нарізати на шматочки. Кожен шматочок розкачати або розплющити пальцями товщиною 5 – 7 мм, викласти начинку і сформувати пирожки.
3. Обсмажити пиріжки на розпеченому олії, на середньому вогні, з двох сторін до золотистого кольору. Зняти пиріжки на паперовий рушник, щоб зайве масло вбралося в полотенце.
Відео рецепт 👇