Як смачно зробити торт з Безе кремом зі згущеного молока простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Інгредієнти тесту:
🍋 180 гр вершкового масла
🍋 250 гр борошна ( 2 повних склянки)
🍋 6 шт яєчних жовтка
🍋1 уп розпушувач
Рецепт на 3 коржа .
Безе:
🍋 6 шт яєчних білка
🍋 1 ст цукрового піску( 250 гр)
Крем:
🍋180 гр вершкового масла
🍋 1 б вареної згущенки
🍋 2-3 ст/ л коньяку
🍋 1 ст волоського горіха
Безе торт з кремом із згущеного молока покроковий рецепт
1. Масло з борошном перетираємо, щоб не залишилося грудочок, потім додаємо яєчні жовтки і перемішуючи, отримуємо однорідну м’яку масу. Ділимо на шість частин і відправляємо в морозилку на пів години. Перед тим як тісто забрати з морозилки приступаємо до приготування крему і безе.
2. Крем: Вершкове масло збиваємо з ваніліном, додаємо варене згущене молоко і в кінці коньяк.
3. Безе: Білки збиваємо до піків, додаючи порціями цукор. Безе виходить пишним і повітряним. Відправляємо в кондитерський мішок з насадкою зірка будь-якого розміру. Після, терте тісто викладаємо на пергаментний папір розміром 25/25 і зверху викладаємо безе, близько – близько не робіть, так як від температури вони увеличиваются.
4. Відправляємо в духовку , програма вгору – вниз 170С і залишаємо до рожевого кольору, приблизно 15 хвилин. Після чого збираємо торт. Так повторюємо 3 рази. Потім збираємо кремом, як на відео і проходимся подрібненим волоським горіхом. Готуйте і їжте на здоров’я !
Відео рецепт 👇