Безе торт з кремом із згущеного молока

Як смачно зробити торт з Безе кремом зі згущеного молока простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти тесту:
🍋 180 гр вершкового масла
🍋 250 гр борошна ( 2 повних склянки)
🍋 6 шт яєчних жовтка
🍋1 уп розпушувач
Рецепт на 3 коржа .

Безе:
🍋 6 шт яєчних білка
🍋 1 ст цукрового піску( 250 гр)

Крем:
🍋180 гр вершкового масла
🍋 1 б вареної згущенки
🍋 2-3 ст/ л коньяку
🍋 1 ст волоського горіха

Безе торт з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Масло з борошном перетираємо, щоб не залишилося грудочок, потім додаємо яєчні жовтки і перемішуючи, отримуємо однорідну м’яку масу. Ділимо на шість частин і відправляємо в морозилку на пів години. Перед тим як тісто забрати з морозилки приступаємо до приготування крему і безе.

2. Крем: Вершкове масло збиваємо з ваніліном, додаємо варене згущене молоко і в кінці коньяк.

3. Безе: Білки збиваємо до піків, додаючи порціями цукор. Безе виходить пишним і повітряним. Відправляємо в кондитерський мішок з насадкою зірка будь-якого розміру. Після, терте тісто викладаємо на пергаментний папір розміром 25/25 і зверху викладаємо безе, близько – близько не робіть, так як від температури вони увеличиваются.

4. Відправляємо в духовку , програма вгору – вниз 170С і залишаємо до рожевого кольору, приблизно 15 хвилин. Після чого збираємо торт. Так повторюємо 3 рази. Потім збираємо кремом, як на відео і проходимся подрібненим волоським горіхом. Готуйте і їжте на здоров’я !

Відео рецепт 👇