Білковий маршмеллоу зефір ПП

Пироги за пирогами ,праски за прасками 😁а ще ось це – деревинки «тук тук тук», деревинки «тук тук тук», або «сонечко прокинулась – новий день на дворі …ля ля ля ля» . Якщо ви все це прочитали і вас понесло далі, значить у вас є маленька дитина 😄 Тому що на даний момент ми читаємо про Федору й Цокотуху, а дивимося по ТБ виключно деревинок, ціп ципа і Машу 🙈 . Так що хто ще не став батьком готуйтеся і дивіться нормальне кіно зараз, потім не подивіться найближчі роки 2 то/чно 😄 . Ну а в мене супер білкове пп маршмеллоу 😍 ну не мрія є його і не товстіти? ми з’їли все за один день 🙈 Як приготувати смачний Білковий маршмеллоу зефір ПП рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

3 білка
15 гр желатину
90 гр води
40 гр будь ягоди
сах зам за смаком( у мене 1 мірна ложечка пребиосвит)

Білковий маршмеллоу зефір ПП покроковий рецепт

1. Заливаємо желатин водою, залишаємо на 15 хвилин. Додаємо до желатину підсолоджувач і нагріваємо на повільному вогні до розчинення. НЕ кип’ятити! Ягоди подрібнюємо в блендері і пропускаємо через сито. Додаємо до ягід 30 гр розчиненого желатину (інше залишаємо для білків).
2. Білки збиваємо до піків, потім поступово вводимо залишився желатин, не перестаючи збивати. Форму злегка змащуємо кокосовим маслом (у мене силіконова)і розподіляємо білкову массу.
3. Зверху тонкою цівкою з кондитерського мішка/шприца вливаємо смородину. Відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин. ⠀
4. Готовий маршмеллоу ріжемо на смужки або кубики, можна обваляти в кокосовій стружці для краси і можна відразу ж вживати із чаєм 😻 ой як це смачно 🙈 акуратніше !