Білий шоколадний ганаш для покриття торта

Білий шоколадний ганаш для покриття торта простий рецепт. Це дуже смачний і дуже щільний ганаш. Не тріскається при нарізуванні і відмінно переносить спеку, можна використовувати під велюр👌🏽. У холодильнику міцно застигає і на такому покритті можна малювати.

Інгредієнти

(На торт діаметром 16-18 см)

🔸Олія слив.(кімн, темп) – 200 гр.
🔸Білий шоколад – 200 гр.
🔸Сирний сир (кімн. темп.) – 160 гр.

Білий шоколадний ганаш для покриття торта покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити, остудити до кімнатної температури. Масло збити до білого, додати сирний сир, збити до однорідності. Додати білий шоколад і перемішати до об’єднання, тут важливо не перестаратися і не перевзбить массу.

2. Я збиваю на високій швидкості 10 секунд, а потім перемішую вручну, віночком. З кремом можна працювати відразу, якщо він вийшов дуже рідким, поставте в холодильник на 5-10 хвилин, перемішайте і можна работать.

3. Наносимо перший шар (тонкий, чорновий), ставимо в морозилку на 5 хвилин, потім другий, фінішний шар. Я роблю 3 шари і ставлю в 2 рази морозилку.

Відео рецепт 👇