Бісквітний рулет з начинкою яблучної простий рецепт в духовці. Простий у приготуванні і займе не більше 30 хвилин.
Інгредієнти
Борошно 120 гр
Яйце 4 шт
Цукор 120 гр
Розпушувач 1 ч. л.
Яблуко 5 шт
Цукор 1 ч. л.
Кориця за смаком
Бісквітний рулет з начинкою яблучної покроковий рецепт
1. Очищаємо яблука і натираємо на крупній тертці. Додаємо 1 ч. л. цукру, корицю, скроплюємо соком лимона і перемішуємо. Збиваємо яйця з цукром до збільшення маси ~5 мин.
2. В яєчну масу додаємо борошно, розпушувач і акуратно, але ретельно перемішуємо. На деко, застелене пергаментним папером наливаємо трохи олії і смазываем.
3. Викладаємо яблучну начинку, зверху викладаємо тісто і розрівнюємо тонким шаром. Ставимо випікатися в духовку на 15-17 хвилин при 180 гр.
4. Готовий бісквіт перевертаємо начинкою на рушник, знімаємо папір для випікання і загортаємо в рулет. Прикрашаємо цукрових пудрой.
Відео рецепт 👇