Як смачно зробити Бісквітний рулет зі згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
* Яйця – 4 шт.
* Цукор – 130 р.
* Борошно -130 р.
* Розпушувач – 1/2 ч. л.
* Згущене молоко варене
* Шоколад білий – 100 р.
* Цукрова пудра – 60 р.
* Молоко – 3 ст. л. (можливо трохи більше)
Бісквітний рулет зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Для цього рецепту нам потрібно спершу збити 4 яйця з 130 г цукру і ванільним цукром. Далі додаємо борошно з розпушувачем і знову добре збиваємо. Можна звичайно акуратно перемішати лопаткою, але коли часу немає я перемішую міксером, саме в цьому рецепті різниці я не заметила.
2. Але є у мене ще пара рецептів, де борошно треба вмішувати в тісто саме лопаткою. Але там і бісквіт виходить зовсім інший. Деко у мене 30*35 см вистилаємо силіконізовані пергаментом, якщо такого немає, то звичайний пергамент змастіть рослинною олією. Ставимо в духовку, випікаємо при 180° приблизно 10 хвилин. У мене духовка електрична, іноді і через 7 хвилин корж вже готовий. Тут головне не пересушить.
3. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Дістаємо корж з духовки і відразу ж змащуємо вареним згущеним молоком. А як краще приготувати крем з вареного згущеного молока з маслом. А тепер акуратно згортаємо в рулет. Для глазурі розтопити білий шоколад, додати цукрову пудру і трохи молока. Глазур для ласунів. Змащуємо рулет. Розтопити темний шоколад і зробимо такі ось смужки, як у берізки. Зручно робити їх за допомогою кондитерського мішка або звичайного пакетика.
Відео рецепт 👇