Дуже ніжний Бісквітний торт з полуничною начинкою і сирним кремом простий рецепт!
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйця – 6 шт.,
Цукор – 150 гр.,
Борошно – 200 гр.,
Ваніль.
Для полуничної начинки:
Полуниця – 1,5 кг.,
Вода – 50 мл,
Цукор – 70 гр.,
Ваніль,
Желатин – 15 гр.,
М’ята – пара гілочок.
Для крему:
Сир – 500гр.,
Цукор – 100 гр.,
Маскарпоне – 500 гр.,
Желатин – 10 гр.
Бісквітний торт з полуничною начинкою і сирним кремом покроковий рецепт
1. Для бісквіта:
Збиваємо білки з цукром до піни, далі додаємо ваніль і вводимо жовтки по одному на повільній швидкості. Потім додаємо борошно і перемішуємо лопаткою. Випікаємо в формі 22 див. 1 годину при 150 градусах.
Збиваємо білки з цукром до піни, далі додаємо ваніль і вводимо жовтки по одному на повільній швидкості. Потім додаємо борошно і перемішуємо лопаткою. Випікаємо в формі 22 див. 1 годину при 150 градусах.
2. Для полуничної начинки:
Беремо полуницю, воду і цукор, потрібно це злегка закип’ятити. Потім додаємо ваніль, підготовлений желатин, м’яту і збиваємо все блендером. Перекладаємо в 2 однакові форми діаметром 18-20 см і ставимо в морозилку на 5-6 годин!
Беремо полуницю, воду і цукор, потрібно це злегка закип’ятити. Потім додаємо ваніль, підготовлений желатин, м’яту і збиваємо все блендером. Перекладаємо в 2 однакові форми діаметром 18-20 см і ставимо в морозилку на 5-6 годин!
3. Для крему:
Змішуємо всі інгредієнти до однорідності (крім желатину), далі додаємо підготовлений желатин і вимішуємо также.
Змішуємо всі інгредієнти до однорідності (крім желатину), далі додаємо підготовлений желатин і вимішуємо также.
4. Збірка:
Бісквіт ділимо на 2 частини. Викладаємо бісквіт, крем, полуниця шар ( бортик у нього також робимо з крему, знову повний шар крему, полуничний шар, крем і бісквіт. Зверху прикрасила цукровою пудрою і клубникой.
Бісквіт ділимо на 2 частини. Викладаємо бісквіт, крем, полуниця шар ( бортик у нього також робимо з крему, знову повний шар крему, полуничний шар, крем і бісквіт. Зверху прикрасила цукровою пудрою і клубникой.