Бісквітний ягідний рулет з маскарпоне

Готуємо Бісквітний ягідний рулет з маскарпоне рецепт простий. Цей рулет зможе зробити навіть новачок. Повітряний таїть рулет з ніжним маскарпоне і ягідної кислинкою.

Інгредієнти

Бісквіт:
4 яйця
90 г цукру
Щіпка солі
100 г борошна
30 мл рослинного масла
40 мл молока
1 ч. л. Розпушувача

Крем:
250 г сиру маскарпоне
100 г вершків 33%
70 г цукрової пудри

Ягідна начинка:
125 г ягід (смородина, полуниця, малина і тд)
35 г цукру
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

Бісквітний ягідний рулет з маскарпоне покроковий рецепт

1. 1. Спочатку приготуємо ягідну начинку. Ягоди, цукор і крохмаль змішати в сотейнику, поставити на вогонь, довести до кипіння і проварити 1-2 хвилини. Остудити.
2. Готуємо бісквіт. Яйця збити з цукром і сіллю до пишної маси.
3. Додати масло і молоко, перемешать.
2. 4. Просіяти борошно з розпушувачем в кілька етапів. Перемішати лопаткою
5. Викласти тісто на деко, застелене пергаментом, розрівняти і випікати 12 хвилин при 180 градусах
6. Гарячий рулет викладаємо на рушник і скручуємо разом з рушником в рулет. Даємо повністю охолонути.
7. Для крему збити всі ингредиенты.
3. 8. Розгортаємо остиглий бісквіт, промазуємо кремом і викладаємо ягідну начинку. Звертаємо
9. Рулету потрібно просочитися в холодильнику мінімум 8 годин, краще на ніч
Виходить дуже смачний і вершковий рулет за смаком нагадує тортик 😍