Булочки з джемом з дріжджового тіста

Як смачно зробити Булочки з джемом з дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для начинки я взяла варення зі сливи і айви, відкинула через друшляк, а потім пропустила фрукти через м’ясорубку.

Для тіста:
Борошно – 500 г
Дріжджі – 7 р
Теплий кефір – 280 мл
Масло вершкове – 100 г
Цукор – 3 ст. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Яйця – 2 шт.
Ванілін – 1/4 ч. л.

Жовток – 1 шт
Цукор – 2 ст. л.

Булочки з джемом з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Борошно змішати з дріжджами і залишити на 15 хвилин. У кефір додати цукор, сіль, вершкове масло 🧈, яйця і ванілін. Всипати все борошно і замісити тісто. Накрити харчовою пленкой.

2. Залишити в теплому місці на 1,5 години. ⠀ Потім розкотити в тонкий пласт і нарізати як на відео. ⠀ Покласти на кожен трикутник по ложці джему і загорнути в рогалик. ⠀ Змастити жовтком і посипати цукром. ⠀

3. Залишити ще на 20 хвилин, накривши рушником. ⠀ Випікати при 180 градусах близько 35 хвилин. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇