Блинчикина на мигдалевому молоці без цукру і без яєць

Готую дуже смачні домашні пляцки на мигдалевому молоці, без цукру, коров’ячого молока і яєць. Це мій авторський рецепт пісних млинців, які я розробив для всіх, хто не вживає продукти тваринного походження, а також для тих, хто уникає цукру. Завдяки присутності органічного підсолоджувача, млинці виходять помірного солодкими і відмінно поєднуються з ягодами, фруктами, джемом і кокосовими вершками. Пісні млинці настільки смачні можна їх їсти без начинки, що я сам часто практикую. Як зробити Млинці на мигдалевому без цукру, без яєць, без молока рецепт простий.

Інгредієнти

1. Мигдальне молоко – 1 л.;
2. Борошно пшеничне (в/с) – 300 р.;
3. Підсолоджувач – 100 р.;
4. Вода (окріп) – 600 р.;
5. Рослинне масло – 80 р.;
6. Псиллиум – 20 р.;
7. Сіль – 10 р.
8. Розпушувач – 5 р.

Блинчикина на мигдалевому молоці без цукру і без яєць покроковий рецепт

1. Пісні млинці настільки смачні можна їх їсти без начинки, що я сам часто практикую. Обов’язково догляньте публікацію до кінця, де я покажу, яку начинку в них заправляю, щоб сніданок був на висоті. Друзі, одразу хочу додати, що в якості підсолоджувача у мене эритритол, замість эритритола ви можете використовувати будь-який інший органічний підсолоджувач за бажанням. Рослинна олія, це будь-яке масло рослинного походження, що підходить для термального впливу, у мене кокосове, рафінована масло.
2. Більш докладний опис рецепта, а також особливості і мірні значення по продуктам, дивіться у рекомендаціях, які я залишив під цією публікацією. У сотейник з товстим дном, попередньо встановленими на плиті, вливаю всі мигдальне молоко. Мигдальне молоко не таке жирне, як кокосова, а тому млинці виходять полегшені з низьким вмістом калорій. А завдяки мигдальному молока, млинці не тільки пісні, але при цьому з яскравим ароматом мигдалевого ореха.

3. Додаю эритритол і сіль. Помішую молоко, щоб розчинилися інгредієнти, а на дні не утворився мигдальний осад. Температура мигдального молока не принципова, головне щоб воно було просто гаряче або добре тепле. Як тільки молоко стало гаряче і з нього почав підніматися пар, знімаю з плити і переливаю в окрему ємність для замісу. Додаю псиллиум. Дуже інтенсивно перемішуємо вінчиком протягом хвилини. Вливаю кокосове масло.
4. Недовго перемішую. Всипаю відразу всю муку. Перемішуємо вінчиком, щоб борошно щодо втрутилася в рідину. Вливаю половину окропу в млинцеве тісто. Перемішую. Вливаю половину окропу і перемішую. Додаю розпушувач і ретельно перемішую міксером протягом хвилини. На розпечену сковороду додаю чайну ложку рослинної олії для обсмажування. Розподіляю масло по жарочної поверхні паперової салфеткой.
5. Невеликими порціями вливаю тісто на поверхню сковороди, при цьому намагаючись рівномірно розподілити тісто, щоб воно було тоненьким. Рекомендую використовувати млинцеві сковороди, тоді млинці завжди будуть виходити добре. Великий плюс цього рецепта, що млинці анітрохи не прилипають до поверхні сковороди, ні одна до одної. Остиглі млинці можна подавати на стіл, прикрасивши в довільному порядку ягодами або фруктами. Ось така велика партія низкокаллрийных млинців у мене получилась.

6. В якості начинки використовую яблучне пюре, яке варю спеціально для себе з эритритолом, таке пюре абсолютно безпечно і підходить для всіх хто стежить за здоров’ям чи дотримується правильного харчування. Якщо хочете рецепт яблучного пюре, напишіть в коментарях і якщо таких звернень буде багато, я обов’язково поділюся рецептом.
7. Додатково додаю свіжу малину. І повірте друзі, поєднання пісних млинців зі смаком мигдалевого горіха, яблучного пюре і малини, це просто чарівний смак. А хто мені пише, що я чарівник, можу відповісти тільки одне: Друзі я не чарівник, а тільки учус! Спасибі, мої дорогі за підписку, лайки і коментарі тим самим ви просуваєте канал.

8. *Рекомендації та особливості рецепта:
*Vegan рецепт;
*Без цукру;
*Без лактози;
*Присутній глютен;
*Змащувати маслом млинці не потрібно, вони не прилипають один до одного;
*Не містить доданий цукор і продуктів тваринного походження;
*Псиллиум не замінюємо в даному рецепті;
*В якості підсолоджувача використаний эритритол (эритрит);
*Замість эритритола, можна використовувати інший органічний підсолоджувач;
*Розпушувач 5 р., відповідає 1 чайній ложці;
*Рослинна олія, це будь-яке масло рослинного походження, підходить для термальної обробки;
*В якості рослинної олії підійде: соняшникова, кокосова рафінована, авокадо та інші олії з високою точкою кипіння;
*Замість підсолоджувача, можна використовувати цукор, тоді ГІ продукту буде високий;
*Під час обжарювання млинці стають пишні, якщо зняти зі сковороди, вони різко опадають;
*Рослинна олія, не може бути замінено на вершкове в цьому рецепті;
*Допускається шокова заморозка терміном до 2-х років;
*Зберігати в холодильнику в закритому вигляді не більше 7 дней.