Як приготувати болгарський Перець маринований з часником швидкого приготування рецепт простий. Дуже смачна, універсальна, закуска, можна окремо, можна на хліб, до макаронів, з крупами, з м’ясом👍Готувати всім.
Інгредієнти
1-1,5 кг болгарського перцю (я заповнюю весь деко в 1 шар)
40-50г соняшникової олії холодного віджиму
2 зубчики часнику
2 ч. л. оцту (у мене 6%), кому не можна, замінити на 2 ст. л. лимонного соку
0,5-1 ч. л. солі (за смаком дивіться)
0,5 ч. л. прованських, італійських трав
Петрушка
(Якщо любите гостре, додайте пекучий перець тонкими кружечками)
болгарський Перець маринований з часником швидкого приготування покроковий рецепт
1. Перець вимити, викласти в один шар на деко, застелене пергаментом. Запекти при 200° до покоричневения верху. Гарячий перець скласти в пакет і залишити на 15-30 минут.
2. Після цього він легко очиститься. Нарізати перець смужками уздовж. Для маринаду змішати масло, оцет, сіль, часник через прес, трави і дрібно нарізану петрушку.
3. Залити перець. Розмішати. Дати настоятися 1 годину мінімум, якщо витримаєте 😋😋😋 Краще 2👌 Зберігати в холодильнику. Я більше 4 днів не зберігала. Приємного апетиту❤
Відео рецепт 👇