червона капуста Квашена з яблучним оцтом

Як смачно зробити червона капуста Квашена з яблучним оцтом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

500 г капусти
Сіль
3 столові ложки лимонного соку
3 столові ложки оливкової олії
100 мл яблучного оцту
100 мл води
1 чайна ложка чорного перцю
4 зубчики часнику

червона капуста Квашена з яблучним оцтом покроковий рецепт

1. Капусту дрібно нашаткувати Додайте сіль і лимонний сік, добре віджимаємо. Додати оливкове масло, перемішайте і почекайте 5 хвилин, дайте капусті настояться.

2. Додайте часник і чорний перець горошком на дно банки. Розкласти капусту по банкам і придавите.

3. Додати оцет і воду. Закрити і поставити в холодильник на 2-3 дні. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇