Брауні з банана і какао з арахісовим кремом

Як зробити смачний Брауні з банана і какао з арахісовим кремом рецепт простий.

Інгредієнти

2 стиглих банана середнього розміру, розім’ятих в пюре
100 г арахісової пасти
3 ст. л. какао-порошку
3 ст. л. сиропу топінамбура
1-2 ч. л. ванільного екстракту (за бажанням)
2 жмені шоколадних крапель/шматочків

ДЛЯ КРЕМУ:
• 2 ст. л. гладкою арахісової пасти
• 2 ст. л. соєвого йогурту або кокосових вершків
• 1 ст. л. сиропу топінамбура

Брауні з банана і какао з арахісовим кремом покроковий рецепт

1. Потім вилийте суміш в невелике деко, вистелений папером для випічки. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при t 160 ° С з верхнім і нижнім нагрівом близько 35 хвилин. Дайте охолонути!
2. ДЛЯ КРЕМУ:
Змішайте в мисці всі ингредиенты.
3. Намажте поверх шару брауні і поставте в холодильник приблизно на 30 хвилин або до застывания.