Солодка ікра для десертів

Як зробити Солодку ікру для десертів рецепт простий.

Інгредієнти

100 г яблучного соку (або будь-якого іншого соку без м’якоті)
20 г цукру
3 г агар-агару
200-250 г рослинного масла
Гелевий барвник – за бажанням
Шприци без голки

Солодка ікра для десертів покроковий рецепт

1. Наливаємо олію у високий стакан, прибираємо в морозилку на 1,5-2 години, щоб масло сильно-сильно охололи, але не застигло. Змішуємо сік з цукром, барвником і агаром, кип’ятимо близько 2 минут.
2. Трохи охолоджуємо суміш. Наповнюємо шприци рідиною і починаємо «метати» ікру в охолоджене масло. Поступово в крижаному олії буде формуватися ікринка і опускатися на дно.
3. Зливаємо масло через сито, щоб ікра залишилася всередині. Перекладаємо на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло.