Брускетта з блакитним сиром і грушею

Як зробити смачні Брускетта з блакитним сиром і грушею рецепт простий. Зараз починається сезон смачних ароматних груш – обов’язково спробуйте приготувати ці брускетти! ⠀ Для дівич-вечора або романтичного вечора – просто ідеальна закуска! ⠀ Мабуть, це мої найулюбленіші брускетти! Я б їх їла кожен день!😂

Інгредієнти

Чіабатта (у мене був просто багет, але в ідеалі саме читабатта)
2 груші, бажано брати тверді
150 г сирного сиру
~ 50-70 г сиру з блакитною цвіллю
Бальзамичкий соус
Кедрові горішки

Брускетта з блакитним сиром і грушею покроковий рецепт

1. Чіабатту нарізати шматочками товщиною 1 ст, підсушити в тостері або на сухій сковороді. ⠀
2. Груші нарізати слайсами і обсмажити до м’якості (в ідеалі на скороходе-гриль). ⠀ Обидва сиру змішати виделкою в однорідну масу. ⠀ На хліб намазати сир, зверху выложитл шматочки груші. ⠀
3. Полити бальзамічним соусом і посипати кедровими горішками. ⠀ Насолоджуватися з келихом вина.

Відео рецепт 👇