Шаурма Денер з шинкою і гарбузом

Як смачно зробити Шаурма Денер з шинкою і гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На кожну порцію:
чверть великий коржі або половина маленької
1 дуже маленький помідор
25 г червоної цибулі
2 ч. л. майонезу
0,5 ч. л. гірчиці із зернами
50-70 г очищеної гарбуза
чебрець, розмарин
скибочку шинки (нарізка)
колечка зеленого цибулі

Шаурма Денер з шинкою і гарбузом покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перетерти з дрібкою солі, цукру, крапелькою оцту, відставити. Гарбуз нарізати пластинками завтовшки 0,5 см, а потім невеликими кусочками.
2. Припустити гарбуз під кришкою на рослинному і вершковому маслі до готовності. Посипати розмарином і чебрецем. Прогріти на сковороді шинку. Помідор нарізати кільцями, видаливши сердцевину.

3. Корж змастити всередині майонезом з гірчицею. Викласти обсушенный цибулю, скибочки помідора, гарбуза, шинку. Посипати колечками зеленого лука. З’єднати обидві половинки і насолоджуватися. Смачно до одури!!!