Хліб з авокадо, помідорами і яйцем на сніданок

Сьогодні Вам покажу чотири види корисного сніданку. З початку, готуємо сніданок з авокадо. Цей сніданок корисний і ситний. Сніданок з Авокадо. Готуємо Хліб з авокадо, помідорами і яйцем на сніданок рецепт простий.

Інгредієнти

Стигле авокадо – 1 шт.
Томати – 1 (середній)
Сіль – за смаком
Скибочки хліба – 4 шт.
Яйце – 4 шт.
Соняшникова олія – 1 ст. л.

Хліб з авокадо, помідорами і яйцем на сніданок покроковий рецепт

1. Спочатку, авокадо ділимо навпіл. Кісточку прибираємо за допомогою ножа. За допомогою ложки відокремлюємо м’якоть від шкірки. Добре раздавливаем зі спеціальною м’ялкою або розм’якшуємо з допомогою виделки. Авокадо має бути м’яким і стиглим, щоб Ваш сніданок був смачним. Кладемо в окрему посуд. Беремо томати і дуже дрібно ріжемо, кладемо в чашу з авокадо.

2. Кладемо сіль за смаком. Щоб вийшов смак авокадо, обов’язково додайте сіль. Буде смачніше. Добре все перемішуємо. Це називається соус Гуакамоле. Якщо додати сік лимона, то вийде оригінальний соус Гуакамоле. Тепер соус кладу на спеціальний без дріжджовий хліб. Ви можете використовувати будь-який, простий хлеб.

3. І намазуємо соус Гуакамоле. Тепер ми покладемо зверху яйце пашот. Для приготування у киплячу воду додаємо трохи соняшникової олії. У посуд розбиваємо яйце. З допомогою ложки, помішуючи робимо воронку. Як тільки з’явилася воронка, прибираємо ложку і кладемо яйцо.

4. Досить готувати 4-5 хвилин і наш яйце пашот буде готовий. Не поспішаючи виймаємо з допомогою сита. Кожне яйце готується окремо. У нас сніданок яйце пашот з авокадо готовий. Зверху я додала бальзамічний соус. Було дуже смачно. Це мій самий улюблений сніданок. Обов’язково спробуйте приготовить.