Засолювання червоної ікри форелі

Як смачно зробити Засолку червоної ікри форелі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий рецепт засолки ікри! А раптом вам пощастить виявити її в рибі

Інгредієнти

Ікра червона (форелеве) 300-350 р
Сіль 20-70 р
Рослинне масло – 1 ст. л.
Вода кип’ячена 0,5+0,5 л
проточна Вода для промивання

Засолювання червоної ікри форелі покроковий рецепт

1. В 0,5 л теплої води розчинити 20 г солі, помістити ікру і поступово відокремити ікринки від плівки. Ікру добре промити проточною водою, використовуючи друшляк або сито.

2. Потім другий раз в 0,5 л теплої кип’яченої води розчинити 60 г солі і помістити туди ікру на 10 хв. Злити воду, промити ікру, викласти на серветку, щоб вбралася влага.

3. Перекласти в чисту скляну баночку і додати 1 ст. л оливкової або рослинного масла. Після приготування ікра готова до вживання. Насолоджуйтеся свіжої ікоркою! Докладний відео в сторіс. А рецепт засолки форелі публікувала ранее.

Відео рецепт 👇