Бутерброд Брускетта з моцарелою і помідорами з песто

Як зробити смачний Бутерброд Брускетта з моцарелою і помідорами з песто рецепт простий.

Інгредієнти

160 г моцарели
4 скибочки хліба
20 помідорів чері 🍅
4 столові ложки песто
1 зубчик часнику
Оливкова олія
1 щіпка солі
1 щіпка перцю

Бутерброд Брускетта з моцарелою і помідорами з песто покроковий рецепт

1. Моцарелу нарізати тонкими скибочками. Помідори вимити, обсушити і розрізати навпіл. Очистіть зубчик часнику і розріжте його навпіл. Натріть кожен скибочку хліба чесноком.
2. Намажте хліб соусом песто. Покрийте кожен скибочку моцарелою і нарізаними помідорами. Налийте трохи оливкової олії на кожну брускетту і додайте по дрібці солі і перца.
3. Помістіть брускетти на решітку духовки на кілька хвилин і подавайте – можна також подавати в холодному вигляді, тільки тоді краще скибочки хліба подсушить/поджарить.