Бургери з фаршем, помідорами, грибами та сиром

Як смачно зробити Бургери з фаршем, помідорами, грибами і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 3 бургера:

цибуля Біла – 1 шт
Фарш яловичий – 400 гр
Часник – 1 головка
Спеції – сіль, перець, паприка

Сир Дорблю – 50 гр
Йогурт – 50 гр

Булочку для бургера – 3 шт
Червоний лук – половинка
Помидорка – 1 шт
Печериці – 2 шт

Соус Барбекю – за бажанням. Можна його замінити на звичайний кетчуп або взагалі нічого не додавати.

Бургери з фаршем, помідорами, грибами та сиром покроковий рецепт

1. Готуємо соковиті котлети. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на високому вогні до м’якості при постійному помішування. У фарш додаємо спеції, подрібнений часник, обсмажену цибулю. Перемішуємо і формуємо котлети. Обсмажуємо на високому вогні з двох сторін по 3-4 хвилини до готовності. Прибираємо в тепле місце (я ставлю в духовку при 100 градусах на нижній ярус).
2. Готуємо начинку. Печериці нарізаємо плоскими шматочками, обсмажуємо з двох боків до готовності. Червоний цибулю і помідор ріжемо кольцами.
3. Робимо соус. Подрібнюємо сир, перемішуємо з йогуртом до майже однорідної маси. З невеликими сирними грудочками буде навіть вкуснее.

4. Булочки. Розрізаємо вздовж, прогревам в духовці при 150 градусах 5 хвилин. Збірка. Половинку булочки змащуємо соусом барбекю, укладаємо червоний лук, котлету, соус Дорблю, гриби і помидорку.
5. Накриваємо другою половинкою. Бажано готові бургери ще потримати в теплій духовці, щоб соус прогрівся. Буквально 5-8 хвилин при 150 градусах.

Відео рецепт 👇