Брускетта з печінкою тріски

Як смачно зробити Брускетта з печінкою тріски простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Довгі вихідні це завжди добре, а домашні посиденьки під смачні закуски з келишком вина це подвійно приємно 🤗
Ці смачні брускетти готуються буквально за 5 хвилин 👍
Відмітна особливість брускетти від бутерброда в тому, що скибочки хліба (найчастіше використовують хліб чіабата) попередньо обсушують на сухій сковороді без масла.

Інгредієнти

3 скибочки чіабатти
1 банка печінки тріски
3 ч. л. червоної ікри
1 свіжий огірок
зелень для прикраси
лимон за бажанням

Брускетта з печінкою тріски покроковий рецепт

1. Шматочки хліба підсушіть на сухій сковороді без олії до хрусткої корочки.

2. з банки з печінкою тріски злийте масло і розімніть печінка виделкою «в паштет».
3. Намажте хліб паштетом з печінки тріски, зверху покладіть шматочок свіжого огірка і чайну ложечку икры.
4. Прикрасьте зеленню. За бажанням можна покласти на ікру маленький шматочок лимона.