Гарячі бутерброди з бринзою і помідорами в духовці

Як смачно зробити Гарячі бутерброди з бринзою і помідорами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

15 скибочок хліба для тостів
500 г сиру фета або смачної бринзи
50 г підготовленої гарбуза
~100 мл жирних рідких вершків (можна замінити сметаною)
25 г вершкового масла
2 ч. л. солодкого соусу чілі
сухий часник, карі, білий перець
щіпка прованських трав
3-4 помідора
2 ст. л. зелені
200 г сиру (використовувала 150 г сир гауда і 50 г тертого сиру моцарелла)

Гарячі бутерброди з бринзою і помідорами в духовці покроковий рецепт

1. Бринзу обсушити і натерти на крупній тертці. Гарбуз натерти на дрібній тертці. Змішати бринзу, гарбуз, розтоплене вершкове масло, зелень, спеції. Підливаючи вершки, довести масу до консистенції паштета.
2. Маса повинна легко розмазуватися, але ні в якому разі не бути рідкою. Скибочки хліба викласти на деко і підсушити кілька хвилин в духовці при температурі 180 °С (конвекція 160 °С).

3. Намазати на хліб паштет. Помідори нарізати скибочками товщиною ~7 мм, викласти по скибочці на хліб. Посипати заготовки сиром і запекти в духовці до рум’яного цвета.