Бутерброд з цілого батона з рваним тушкованим мясом

Як смачно зробити Бутерброд з цілого батона з рваним тушкованим м’ясом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дорогі, дуже смачний домашній хліб принесла з м’ясом, який я показала, виходить просто супер бутерброд, чесно кажу, таке я в перші пробувала, це просто.

Інгредієнти

Для хліба:
200 мл молоко
1 г/л цукру
1,5 г/л дріжджі
3 ст/л рослинне масло
1 яйця
1 ч/л оцту(6%)
Сіль
350-450 г борошна(+/-)

Для начинки:
М’ясо(яловичина, м’якоть)-200-300г
Цибуля 1 шт
Лавровий лист
Болгарський перець 1 шт
Зелень-асорті
Сік 1 граната
Пива-100 мл
Бальзамічний крем-соус-за смаком
Сіль
Чорний перець, червоний перець
Аджика-1 год/л
Бульйон -150 мл (той самий бульйон де варили м’ясо)
Сир для бургерів

Бутерброд з цілого батона з рваним тушкованим м’ясом покроковий рецепт

1. Готуємо хліб: у теплому молоці приєднуємо дріжджі, цукор і добре перемішати. Потім додаємо масло, яйця, оцет і знову добре перемішати. Поступово додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто. Відправляємо в тепле місце поднимается.

2. Готуємо м’ясо: поки готується тісто потрібно варити м’ясо. М’ясо, болгарський перець, лавровий лист, цибулю і воду приєднуємо і кладемо на вогонь, варимо 2,5-3 години. Поки вариться м’ясо, наше тісто буде готове, оформляємо наші батончики, як показано на відео. Закриємо рушником і залишаємо хвилин 30 поднимается.

3. Потім змащуємо яйцем і відправляємо в духовку випікатися. М’ясо (тіл-тіл кененк), приєднуємо всі зазначені інгредієнти і варимо до випаровування рідини. На нього ще кладемо сир для бургерів і все. Виходить нереально смачна начинка. Готуємо будь-який салат, за вашим смаком і збираємо наші бутерброди, як показала на відео. Бутерброди дуже смачні і соковиті, будете дуже акуратно, бережіть ваші пальчики.