Сендвіч з бананами, беконом і арахісової пастою Елвіса Преслі

Як смачно зробити Сендвіч з бананами, беконом і арахісової пастою Елвіса Преслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Улюблений сендвіч Елвіса Преслі. Згідно байкам, король і його друзі подолали шлях від Грейсленда до Денвера, щоб навіть не покидаючи аеропорт захомячить на шістьох 30 таких сендвічів
Але, як казав Йоду, сумніви мучать мене. Ми на двох з’їли один, а потім, немов тюлені на камені, з безглуздим виглядом споглядали стелю, переварювали і спілкувалися вигуками. Загалом висновок такий: смачно і як ледачий сніданок для неспішного дня – ідеально.
А адже по чесному, робити бутер треба не на двох скибочках хліба, а на цілому багеті. Відразу скажу, що в рецепті цього бутера є різночитання. Справа стосувалася джему і бананів. Але в сусідньому магазині проблеми з поставками виноградного джему, а з бананами проблем немає. Тому вибір припав на цю варіацію.

Інгредієнти

Підготовка 5 хв
Приготування 10 хв
Загальний час 15 хв

На 1 великий бутер:
– 2 скибочки смачного хліба
– 2-3 ст. л. арахісової пасти, у мене була домашня
– 4 скибочки бекону
– 1/2 банана
– 1 ст. л. виноградного або іншого джему за бажанням
– вершкове олію

Сендвіч з бананами, беконом і арахісової пастою Елвіса Преслі покроковий рецепт

1. Бекон обсмажте до хрускоту. Слідкуйте, щоб він не перетворився на вуглинки! Банан наріжте кружечками. Обидва шматочка хліба змастіть арахісової пастою, за бажанням додайте джем.

2. Викладіть на одну половину банан і бекон, накрийте другим шматком хліба. Обсмажте на вершковому маслі по 2 хвилини з кожного стороны.

3. Під час приготування притисніть бутер чимось важким, щоб він став більш щільним. Я використовував сковороду. Розріжте навпіл і з задоволенням з’їжте!

Відео рецепт 👇