Брускетта з смаженими грибами і карамелизованной грушею

Як смачно зробити Брускетта з смаженими грибами і карамелизованной грушею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вже багато разів ділилася цим рецептом, а в цьому році я його перезняла і поділюся ще. Без цієї брускетти рідкісний свято проходить у нас вдома. Дуже незвичайне поєднання, солодка груша, гриби… І при цьому так ефектно смачно!

Інгредієнти

груша щільна – 1 шт.
цукор – 50 г
батон/багет
масло вершкове – 2 ст. л.
печериці – 200 г
часник – 1 зуб.
сир сирний – 200 г
зелень

Брускетта з смаженими грибами і карамелизованной грушею покроковий рецепт

1. Грушу нарізати невеликими кубиками. Цукор висипати в сковороду, потрясти, щоб він рівномірно розподілився по дну. Поставити на вогонь і дочекатися, коли цукор расплавится.
2. Викласти в сковороду грушу, перемішати акуратно, щоб вона була рівномірно покрита карамеллю, готувати зовсім небагато. Остудити. Батон нарізати, обсмажити на 1 ст. л. олії з двох боків до золотистого цвета.
3. Гриби обсмажити на маслі, при смаженні додати подрібнений зубчик часнику. Для начинки з’єднати: сирний сир, гриби, грушу, подрібнену зелень. Приправити сіллю і перцем. Намазати начинку на батон, подавати відразу. Приємного аппетита!