Тісто як пух – смачні булочки з корицею, всім відомі як Синнабоны. Довго не наважувалася їх приготувати. Виявилося все дуже просто. Тому зберігайте і готуйте з задоволенням.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно: 450 р
Яйця – 2 шт.
Тепле молоко – 200 р
Дріжджі сухі – 7 р
Цукор – 60 г
Вершкове масло -70 р
Сіль – 0,6 ч. л.
Ваніль – 10 гр
Начинка:
Масло – 60 г
Цукор – 50 г
Кориця – 10 г
Глазур:
Маскарпоне – 200 г
Цукрова пудра – 40 г
Булочки з корицею Синнабоны з тестом як пух покроковий рецепт
1. Готуємо опару: у тепле молоко додаємо 3 ст. л. борошна від загальної кількості, дріжджі і цукор ч. л. від загальної кількості. Перевешиваем , накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хв. Збиваємо яйця, ванільний цукор, сіль. Далі додаємо опару – перемішуємо. Вводимо частинами борошно і замішуємо тесто.
2. Кількість борошна дивіться по тесту , не забивайте занадто. Тісто вже тримає форму , але липне до рук – вмішуємо розм’якшене вершкове масло. Готове тісто накриваємо плівкою і прибираємо в тепле місце на 20-50 хв Коли тісто підійде, розкачуємо прямокутник 40 на 50.
3. Змащуємо маслом. Посипаючи цукор+кориця. Звертаємо в рулет. Рулет поділяємо на шайби товщиною 4 див. Всього вийшло 10. Залишаємо на 10 хвилин і випікаємо 16-18 хвилин при 180.
4. Поки випікаються булочки робимо глазур. Змащуємо булочки відразу після духовки поки ще горячие.
Відео рецепт 👇