Булочки з вишнями з дріжджового тіста духовці рецепт простий. мої хороші, я знову😄, в коментарях напишіть, не набридла я вам 😄? Але рецепт цих булочок я не змогла не викласти сьогодні, так як багато просили 👌 Вони найсмачніші і м’які булочки, запевняю 👌😍
Інгредієнти
Для тесту
250 мл молока
60 г вершкове масло
3 -4 ст/л цукру
1 яйця
2 ст/л сметана
1,5 г/л дріжджі
4-5 ст/л рослинне масло
4-5 ст борошна (обсяг склянки 200г)
Для начинки
Вишня -300 р (можна менше, вибирайте самі)
Шоколад -100 г (можете і Гіркий і молочний)
100 мл води
2-3 ст/л цукру
1 ст/л крохмалю
Для крихти
1 ст борошна (обсяг склянки 200г)
100 г вершкове масло
Ванілін
3-4 ст/л цукру
Булочки з вишнями з дріжджового тіста духовці покроковий рецепт
1. В тепле молоко додаємо цукор, олія, дріжджі, все добре перемішати. Потім додаємо сметану і поступово просіваємо борошно, замішуємо хвилин 15, виходить м’який, злегка липке тісто. В кінці наливаємо 3-4 ст/л рослинне масло і продовжуємо замішувати ще 5-8 минут.
2. Потім тісто ставимо в тепле місце і займемося начинкою. На вишню наливаємо воду кімнатної температури, цукор, варимо 5 хвилин. Потім додаємо крохмаль (крохмаль перемішаємо 2-3 ст/л водою і варимо до загустіння. Як тільки загусне, додаємо шоколад і перемішати до повністю розчинення шоколаду. Виходить неймовірно смачна начинка 🤤
3. Для крихти: Покладіть злегка м’яке масло в глибоку чисту миску, розімніть його лопаткою. Всипте в масло цукор, ретельно перемішайте. Потім додайте борошна, ванілін і руками робіть крихти. На цей час тесту вже буде готово.
4. Розрізах, робимо кульки, руками злегка відкриємо, кладемо начинку, закриємо. Кладемо на деко і залишаємо хвилин 30 підніматися. Потім змащуємо яйцем, посипаємо крихти і відправляємо в духовку при 190-200 градусів. Самі ароматні і смачні булочки готовы.
Відео рецепт 👇