Чалпак тонкі узбецькі коржики простий рецепт. Дуже ніжні і шалено смачні.
Інгредієнти
▪️Молоко – 0,5 склянки
▪️Вода -0,5 склянки
▪️Дріжджі – 1 чайна ложка
▪️Цукор – пів чайної ложки
▪️Яйце – 1 шт
▪️Сіль – 1 чайна ложка
▪️Борошно 600г
▪️Олію раст 50 мл
Чалпак тонкі узбецькі коржики покроковий рецепт
1. У теплу воду додаємо дріжджі і цукор. Залишаємо до набухання. 🥐 Готуємо тісто: У мисці змішуємо молоко, воду, цукор , дріжджі, Залишаємо до набухання Потім додамо сіль, яйце і муку.
2. Борошна додаємо стільки, щоб тісто було м’яким , як на відео , додамо масло і замішуємо тісто. Залишаємо на годину, щоб тісто подошло.
3. тісто ділимо на частини Я розкачую тісто руками 🍳 У сковороду наливаємо масло і смажимо на середньому вогні))) Приємного апетиту 😚
Відео рецепт 👇