Часникові креветки з пастою і овочами

Як зробити креветки часникові з пастою і овочами рецепт простий.

Інгредієнти

Кабачок
Болгарський перець
Помідор
Червоний лук
Кінза
Креветки ~30 шт
Соєвий соус 20 г
2-3 зубчики часнику
100 мл води
Оливкова олія 20 г
Вершкове масло 30 г
Біле сухе вино-100 мл
Паста (у мене шпинатна)
Сіль, перець

Часникові креветки з пастою і овочами покроковий рецепт

1. Овочі ріжу кубиками. Чищу креветки, мариную їх в соєвому соусі, промиваю панцири.

2. Розігріваю сковорідку і вливаю оливкову олію, додаємо вершкове масло і часник, через пару хвилин закидую панцирі креветок і вливаю воды.

3. Прибираю панцирі і додаю овочі, солю, перчу, тушу кілька хвилин під кришкою і вливаю вино (можна і без нього).

4. Додаю креветки. Залишилося зварити пасту і з’єднати з соусом.

Відео рецепт 👇