Хрусткі і ніжні чебуреки бринзою, смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Чебуреки з бринзою і зеленню простий рецепт.
Інгредієнти
200 мл тепле молоко
2 жовтки
+/- 400 г борошно
25 г масло або маргарин
0,5 – 1 чл сіль
0,5 чл цукор
1 чл розпушувач
Начинка:
Бринза або сир
Кріп
Сіль за смаком
Чебуреки з бринзою і зеленню покроковий рецепт
1. В тепле молоко додаємо масло, сіль, цукор, розпушувач, борошно і замішуємо тісто, даємо йому 1 годину отдохнуть.
2. Подрібнюємо бринзу, змішуємо з сиром, сіль по вкусу.
3. Формуємо чебуреки, тісто розкочуємо тонко і обсмажуємо в масле.
4. Готово.
Відео рецепт 👇