Чебуреки з з фаршем на окропі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:
Борошно – 700 гр
Оливкова олія – 4 ст. л
Окріп-400 мл
Сіль – 1 ч. л
Начинка:
Фарш (у мене яловичий) – 600 гр
Цибуля – 3-4 шт(великі)
Кінза – маленький пучок
Сіль, чорний перець за смаком
Паприка – 1 ч. л.
За бажанням налити півсклянки води
Чебуреки з з фаршем на окропі на сковороді покроковий рецепт
1. Просіваємо борошно, додаємо оливкову олію, сіль, вливаємо окріп і замішуємо тісто середньої густини. Накриваємо кухонним рушником і пакетом і даємо відпочити. До фаршу додаємо подрібнену цибулю, зелень і спеції за смаком. Наливаємо воду за бажанням і перемешиваем.
2. Тісто ділимо на 16-17 частин (дивлячись якого розміру будете робити чебуреки) і округляємо. Розкачуємо кожну частину в коло, кладемо начинку і придавлюємо край. Не забудьте видавити воздух.
3. Робимо акуратно візерунок вилочкою на самому краю (дивіться не проткніть тісто, інакше начинка витече під час смаження). Розігрійте масло і обсмажте чебуреки до рум’яного кольору, 2-3 хвилинки, смажаться вони дуже быстро.
Відео рецепт 👇