Як приготувати червону рибу Форель під вершковим соусом в духовці рецепт простий 👍🏻😋 Якщо ви хочете порадувати своїх рідних і близьких чимось надзвичайно смачним і особливим, то рекомендую придивитися до цього рецепту!
Інгредієнти
✅Форель-1.200-1,500
⠀
Маринад для риби:
✅Раст.масло-2 ст. л.
✅Сік лимона -1 ст. л.
✅Сіль-1 ч. л.
✅Чорний мелений перець-0,5 ч. л.
✅Солодка паприка-0,5 ч. л.
⠀
Соус:
✅Вершки 20%-400 мл
✅Вершкове масло-60 г
✅Раст.масло-40 ✅
✅Борошно-1 ст. л.
✅Часник-3 зуб.
✅Лимон.сік-1 ч. л.
✅Цедра-0,5 лимона
✅Сіль-0,5 ч. л.
✅Чорний молот.перець-1/4 ч. л.
Червона риба Форель під вершковим соусом духовці покроковий рецепт
1. Стейки риби розкласти на деку, застеленому пергаментним папером. Змастити маринадом з усіх боків і залишити на 20 хв. Тим часом приготувати соус. Вершкове і рослинне масло трохи смажити в сотейнику з товстим дном.
2. Додати часник, нарізаний на пластинки і обсмажити 2 хв. Часник видалити. Додати борошно і швидко перемішати. Тоненькою цівкою ввести Вершки, не перестаючи мешать.
3. Довести соус до кипіння. Додати сіль і перець, лимонний сік. В кінці додати цедру. Форель запікати при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин. Подавати з соусом! ⠀ Приємного вам апетиту!
Відео рецепт 👇