Як смачно зробити червону рибу Смажену з каррі і шпинатом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
4 філе червоної риби
Порошок каррі
1 ст. л. імбиру
2 подрібненого часнику
1 ст. л. червоної пасти каррі
1 ст л томатного пюре
1 ч. л. коричневого цукру
2 нарізаних китайської черешковой капусти
100 г шпинату
1 банку кокосового молока або вершки
Сік 1 лайма
Коріандр і базилік
червона риба Смажена з каррі і шпинатом на сковороді покроковий рецепт
1. Посипати філе лосося порошком каррі, приправити і скропити оливковою олією. Готувати в оливковій олії філе, шкірою вниз з обох сторін, протягом 5 хвилин. Зніміть зі сковороди і відкладіть в сторону.
2. При необхідності додайте ще трохи олії і додайте часник і імбир. Готуйте 1 хв на слабкому вогні. Змішайте пасту каррі, цукор і томатне пюре. Додайте китайську капусту, шпинат і смажте, помішуючи, поки вони не стануть мягкими.
3. Влити кокосове молоко, приправити, перемішати і варити 3-5 хвилин. Додайте рибу і варіть 3-4 хвилини, видавіть свіжий сік лайма і посипте зеленню. Подавайте з рисом.