червона риба Запечена Сьомга з апельсинами в духовці

Як смачно зробити Запечену червону рибу Сьомгу з апельсинами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свіжа сьомга 800-1000 р
Апельсин 1 шт
Олія 3 ст. л
Розмарин 2 гілочки
Сіль, перець

червона риба Запечена Сьомга з апельсинами в духовці покроковий рецепт

1. У форму викласти кружальця апельсину (шматочок залишити, щоб вичавити на готову рибу).

2. Зверху покласти рибу, посолити, поперчити, полити олією, зверху розмарин.

3. Випікати при 200С 30-40 хвилин (я запікала 40 хвилин). Вичавити сік апельсина з решти шматочка. Подавати на стол.

Відео рецепт 👇