Ростбіф з яловичини класичний в духовці

Як зробити смачний Ростбіф з яловичини класичний в духовці в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

яловичина

Ростбіф з яловичини класичний в духовці покроковий рецепт

1. Беремо яловичину. В ідеалі, звичайно, вирізку. Вранці, в день приготування, дістаємо вирізку і відрізаємо від неї шматок потрібного вам розміру. Солимо, перчимо, додаємо пару зубчиків розчавленого часнику. Загорнути в харчову пленку.
2. Перед приготуванням дістаємо з холодильника приблизно за годину, і даємо м’яса відпочити. Розігріваємо духовку до 220С. М’ясо обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків до появи засмаженою скоринки. Викладаємо у форму і відправляємо в духовку на 15 минут.
3. Потім зменшуємо до 160С і доводимо до готовності протягом 25-30 хвилин. Обов’язково дайте м’ясу трохи охолонути, тоді його легше буде нарізати. До речі, дуже смачно з ягідним соусом.