Червона риби в конверті з овочами в духовці

Як смачно зробити Червона риби в конверті з овочами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидке, смачне, ефектне і корисне блюдо! Виходить дуже. З овочами можна і потрібно експериментувати.

Інгредієнти

✅лосось – 2 стейка (форель, сьомга, нерка і т. д.);
✅грецький йогурт-70-100г;
✅цедра лимона – 1 шт;
✅куркума – 1 ч. л;
✅паприка – 1/2 ч. л;
✅імбир – 1 / 2 ч. л;
✅часник – 1 зубчик;
✅цукіні-1 шт;
✅цибуля-порей – 1 шт;
✅черрі~6 шт;
✅оливки – жменя;
✅спаржа- кілька стебел;
✅пергамент
✅сіль, перець-за смаком

Червона риби в конверті з овочами в духовці покроковий рецепт

1. Якщо риба заморожена, повільно розморожуємо її в холодильнику, щоб вона зберегла корисні і смакові якості. ✔️Цибулю-порей нарізаємо тонкими кільцями, цукіні середніми кубиками, оливки кільцями. Заморожену спаржу розморожуємо. ✔️В мисці з’єднуємо йогурт, цедру лимона, часник, куркуму, паприку і імбир, підсолюємо за вкусу.

2. З пергаменту формуємо конвертики (за типом цукерки). Хвостики можна зв’язати кулінарною ниткою або просто щільніше скрутити. ✔️На дно конверта викладаємо цибулю-порей. ✔️Стейки лосося солимо, перчимо, занурюємо в соус. Можна з обох сторін, а можна тільки з одного для естетики :)) Трохи соусу також можна покласти на дно «конверта».

3. Розподіляємо в конверті інші овочі (спаржу, черрі, цукіні, оливки). Збризкуємо лимонним соком, трохи поливаємо оливковою олією. ✔️Щільно закриваємо конверт іншим листом пергаменту і запікаємо в розігрітій до 180 гр. духовці ~ 20 хвилин

Відео рецепт 👇