червонокачанна капуста Тушкована по-німецьки

Як смачно зробити Тушковану червонокачанну капусту по німецьки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Трохи передісторії. Вперше приїхали в гості до своєї сестри в Німеччину і відразу потрапили на шикарний обід,який влаштувала свекруха сестри для своїх дітей і онуків.
Запечена нога козулі, тушкована капуста, соус і десерт…Вино і свіжий хліб… М’ясо тануло в роті, а від капусти я була в повному захваті! Але уявіть моє здивування, коли я дізналася, що їжа не з ресторану! 70-річна жінка сама приготувала такий обід! Як? Виявляється, скринька просто відкривається…Тепер вже я дивую цієї капустою своїх гостей. Шикарна дружба у неї з тушкованими реберцями, домашньою ковбасою, рулькою, бужениною.

Інгредієнти

нижче

червонокачанна капуста Тушкована по-німецьки покроковий рецепт

1. Все будемо робити у високій сковороді. Обсмажуємо 1 велику цибулину в рослинному маслі. Після туди ж відправляємо порізані на дрібний кубик 2 кислих яблука. Посипаємо 1 ст. л. цукру. Через кілька хвилин – 1 кг нашаткованої капусти. І відразу☝ вливаємо 2 ст. л. оцту (9%).
2. Перемішати і обсмажувати 10 хвилин. Влити 250 грам води. Додати лавровий лист, цибулю, нашпиговану гвоздикою (4 шт), поперчити. Тушкуємо під кришкою 45 хвилин. Цукор, сіль за смаком. Цибулину з гвоздикою після гасіння викинути. Особливо гарна ця капуста завтра.
3. У німців є поділ на зимові та літні страви. Це найчастіше подають взимку. До речі, німці пішли далі. У них в магазинах продається готова тушкована капуста, така ж на вкус.
4. І НАЙГОЛОВНІШЕ, що я винесла з того обіду. Всі ми народжуємося без міксера в лівій руці, і черпака в правій. Не народжуємося ми кухарями. Але засвоїти кілька нескладних в приготуванні страв, але ефектних при подачі, ми в силах. Нехай це буде ваших 10 фірмових страв. Тільки ваших! І нікому про них ні слова!!!!