Чізкейк «Сан-Себастьян»

Як зробити Чізкейк «Сан-Себастьян» рецепт простий! Діаметр 18 див.

Інгредієнти

– сирний сир 600 г
– цукор 150 г
– яйце 4 шт
– вершки 33% 300 мл
– кукурудзяний крохмаль 25 р
– сік лимона 1 ст. л

Чізкейк «Сан-Себастьян» покроковий рецепт

1. До творожному сиру додати цукор і перемішати за допомогою віночка або міксера. Потім додаємо яйця, вершки, кукурудзяний крохмаль, сік лимона і все добре перемішуємо, щоб не було комочков.

2. Перелити у форму для випікання, і відправляємо в духовку на 40 хвилин при t 200°. Повністю остудити прибираємо в холодильник на 6-7 часов.

3. При подачі поллємо розтопленим шоколадом.

Відео рецепт 👇