Як смачно зробити Чізкейк снікерс без випічки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шалено смачний чізкейк принесла. Спробуйте один раз і далі буде залежність. Ласуни мої, ви готові
Інгредієнти
Треба
Печиво – 500 г найкраще пісочне, «шоколадні традиційне ювілейне»
Масло вершкове – 150 г
Молоко 30 мл
Начинка
Сир сирний – 600 р
Ванілін
Рослинне масло-80 мл
Молоко-80 мл
Згущене молоко—банку
Вершки – 100 мл від 33%
Яйце куряче – 3 шт.
Арахіс – 200 г смажений і очищений
Сіль – 0.5 ч. л.
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.(можна без цього)
Карамель
1 ст цукру (обсяг склянки 300 мл)
1 ст/л мед
200 мл вершки 33%
Сіль
100 г вершкове масло
Чізкейк снікерс без випічки покроковий рецепт
1. я спочатку готувала карамель: У кухлик з товстим дном насипати цукор і мед, поставити на середній вогонь, не чіпаючи, розтопити до отримання бурштинового кольору. В розтоплений цукор влити дуже гарячі вершки , акуратно перемішати, щоб не обпектися, як я , майже рік тому, шрам і досі є в кінці додаємо масло і готовий найсмачніша карамель. Остудити карамель. Потім додати арахіс і гарненько перемешать.
2. пісочне печиво Подрібнити у блендері (можна розбити качалкою), додати вершкове масло і молоко , перемішати до однорідності. Маса повинна бути схожа на мокрий пісок. Викласти крихту на дно форми, сформувати дно і борти, утрамбувати. Прибрати в холодильник, поки готується начинка. З’єднати в чаші сирний сир, згущене молоко, додати яйця, масло рослинне, молоко, вершки, ванілін і все розмішати (бажано вручну або на низькій швидкості міксера, щоб начинка не наситилася повітрям і надалі наш чіз не потріскався).
3. Все добре перемішати до однорідності. Вилити начинку на основу з печива. Випікати в заздалегідь розігрітій до 150 градусів духовці протягом 1,5 годин або до готовності. Готовий чізкейк по краях стабільний, в середині трохи трясеться, якщо форму з ним покачати. Після того, як чізкейк випікся, його потрібно остудити і поставити в холодильник на пару годин, бажано на ніч. після цього, наливаємо наша карамель з горіхами на чізкейк і наслоившиеся, це шалено смачно