Чізкейк в банку з мигдалем, йогуртом і чорницею Гордона Рамзі

Як смачно зробити Чізкейк в банку з мигдалем, йогуртом, вершковим сиром і чорницею Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

ДЛЯ ОСНОВИ:
200 г мигдалю в шкірці
3 ст. л. кокосового масла
2 ст. л. кокосового цукру або цукрової пудри

ДЛЯ НАЧИНКИ:
250 г нежирного вершкового сиру кімнатної температури
300 г грецького йогурту
1-2 ст. л. кокосового цукру, кленового сиропу або рідкого меду за смаком
1 ст. л. лимонного соку
1 ст. л. ванільного екстракту
200 г замороженої чорниці, розмороженої
Щіпка солі

Чізкейк в банку з мигдалем, йогуртом і чорницею Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Підсмажте мигдаль на сухій сковороді на середньому вогні протягом 3-4 хвилин, поки він не стане горіховим і підсмаженою. Залиште трохи охолонути. Насипте підсмажений мигдаль в кухонний комбайн і збийте до дрібної крихти. Додайте кокосове масло і цукор і збийте до отримання однорідної маси. Розподіліть суміш по чотирьох невеликим банкам з-під джему і притисніть, щоб вийшла щільна основа.
2. Поставте банки в холодильник, щоб вони застигли, поки ви готуєте начинку. Покладіть вершковий сир і йогурт для змішування миску і збийте дерев’яною ложкою. Після перемішування додайте 1 столову ложку кокосової цукру, кленовий сироп або мед, лимонний сік, ваніль і щіпку солі. Ще раз перемішайте і спробуйте, при необхідності додавши цукор, що залишився, мед або кленовий сироп.
3. Додайте половину ягід чорниці в начинку і ретельно перемішайте, щоб вони не розсипалися повністю, а утворили завихрення. Дістаньте банки з джемом з холодильника і розподіліть між ними суміш для посипання, наповнюючи кожну до тих пір, поки не залишиться зазор в 2 см від верха.
4. Обережно постукайте дном банки з робочої поверхні, щоб вирівняти начинку. Розділіть залишилася чорницю між банками, переконавшись, що ви не переполняете їх, якщо плануєте закривати кришки для транспортировки.
5. Поверніть банки в холодильник і охолодіть не менше години, щоб вони затверділи. Подавайте чізкейки прямо з холодильника чайними ложками або покладіть їх в пакет, щоб взяти з собою на пикник.