Десерт обліпиховий мус з желатином

Як смачно зробити Десерт обліпиховий мус з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3

• 200 г обліпихи
• 100 г цукру
• 400 мл води
• 20 г желатину

Десерт обліпиховий мус з желатином покроковий рецепт

1. Свіжу або заморожену обліпиху перебрати, вимити, залити 100 мл води і ретельно потовкти. Протерти через сито. Отриману масу прибрати в холодильник. Макуха від обліпихи залити залишилася водою ( 300 мл ), довести до кипіння і процедить.
2. У відвар покласти цукровий пісок, желатин, поставити на вогонь і, помішуючи, довести до повного розчинення цукру і желатину. Зняти відвар з вогню, охолодити і з’єднати із соком облепихи.
3. Ємність з сумішшю занурити в миску з крижаною водою або з льодом. Періодично збивати. Повторювати збивання, поки суміш не стане густой.
4. Швидко розлити по склянках і поставити в холодильник до повного застигання години на 2-3. Подавати, прикрасивши м’ятою і ягідками облепихи.