Патьоки для торта без шоколаду з какао

Як зробити Патьоки для торта без шоколаду з какао рецепт простий🔥🔥🔥 Всім привіт! 🙋♀️Сьогодні робимо патьоки на торт без шоколаду, вершків, желатину і масла! Інгредієнти знадобляться найпростіші!

Інгредієнти

(вистачить на торт 20 см)

цукор 60 г
кукурудзяний крохмаль 10 р
какао 25 р
молоко 125 г

Патьоки для торта без шоколаду з какао покроковий рецепт

1. Добре змішуємо всі інгредієнти в сотейнику (какао краще просіяти). Ставимо сковороду на повільний вогонь, при постійному помішуванні доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо. Продовжуємо перемішувати до гладкості. Робоча температура глазурі близько 30-35 градусів. Поливаємо на добре охолоджений торт! Такі патьоки залишаються глянцевими кілька годин, але після висихання стають матовыми.

2. Продовжуємо перемішувати до гладкості. Робоча температура глазурі близько 30-35 градусів. Поливаємо на добре охолоджений торт!

3. Такі патьоки залишаються глянцевими кілька годин, але після висихання стають матовыми.