Чізкейк з малиною і печивом

Як зробити простий Чізкейк з малиною і печивом простий рецепт. Самий улюблений десерт Адельки, готувати будете? Ненавиджу нагадувати про ❤️, але інакше багато засмотревшийся забувають, а мої багатогодинні праці летять у …

Інгредієнти

Діаметр 20 див.

Для печива:
150 гр. Борошна
70 гр. Масла вершкового 82%
50 гр. Цукрової пудри
4 гр. Розпушувача
1 шт. Яйце
40 гр. Вершкового масла (для крихти)

Для начинки:
450 гр. Сир (Філадельфія, Хохланд креметте)
110 гр. Вершків 33-35%
120 гр. Цукру
2 шт. Яйця С0
10 гр. Кукурудзяного крохмалю

Малинове кулі
в каруселі внизу

Чізкейк з малиною і печивом покроковий рецепт

1. Для печива: До просіяного борошна додаємо холодної масло нарізані шматочками або натерте на тертці і перетираємо в однорідну крихту. ⠀ Додаємо цукрову пудру і розпушувач, перемішуємо і додаємо яйце (збите трохи як на омлет), збираємо тісто в кулю, не треба вимішувати! ⠀

2. Розгортаємо в пласт товщиною 2-3 мм і випікаємо в розігрітій до 180С духовці зразкове 15 хв. Даємо охолонути і подрібнюємо в крихту. ⠀ До крихті додаємо (40 гр.) розтопленого або розм’якшеного вершкового масла, добре перемішуємо. Кільце обертаємо подвійним шаром фольги, щільно притискаючи з боків. Ставимо на деко і висипаємо крихту, утрамбовываем.

3. Для начинки: Сир яйця і вершки необхідно витягнути за годину до приготування з холодильника, щоб вони стали кімнатної температури, так буде легше змішувати продукти. ⠀ Додаємо до сиру цукор і перемішуємо вінчиком, або на низькій швидкості міксера! Це дуже важливо, щоб уникнути тріщин при випіканні вашого чізкейку!
4. При збиванні на великій швидкості в ньому збільшується кількість повітря, що є запорукою тріщин. ⠀ По одному вводимо яйця і вмішуємо.В кінці вливаємо вершки і додаємо крохмаль, знову акуратно вмішуємо, просто поєднуючи інгредієнти! Викладаємо масу поверх піщаної основи. Випікаємо чізкейк в заздалегідь розігрітій до 140 С духовці режим верх низ (ніякої конвекції)
5. Орієнтовний час випічки 60-80 хв. ⠀ Серцевина готового чізкейку повинна злегка злегка тремтіти, а краї – бути щільними. По закінченні випічки, відкрийте духовку і залиште чізкейк остигати в межах 15-20 хвилин, після чого остудіть при кімнатній температуре.

6. Під час охолодження, залишковий жар проникне в центр чізкейку і він повністю приготуватися. ⠀ Пам’ятайте, що чізкейк потрібен час на стабілізацію в холодильнике.

Відео рецепт 👇