Як зробити Десерт бите скло зі сметаною і желатином рецепт простий. Щоб мої пости у Вас були в стрічці, ставте лайки, пишіть коментарі, дотримуйтеся – проявляйте активність під рецептами 🙏
Інгредієнти
🔹желе, три смаку по 90г (у мене вишня🍒, ківі🥝, апельсин🍊) + по 400г води💧 на кожне желе
🔹700г сметани (15%)
🔹30г желатину + 230г води💧
🔹замінник цукру (або цукрова пудра) за смаком
КБЖУ на 100г: К93 Б. 2 Ж. 4 Ст. 11.2
Десерт бите скло зі сметаною і желатином покроковий рецепт
1. Спочатку робимо желе. Беремо три смаку, але різного кольору, щоб виглядало цікавіше – у мене це ківі, вишня і апельсин. На 90г сухої суміші для желе, вливаємо 400г киплячої води – все добре перемішуємо, даємо охолонути і залишаємо в холодильнику застигати. Коли желе застигне продовжуємо готовку.
2. В 230г води всипаємо 30г желатину, і залишаємо на 10хв набухати. Беремо 700г сметани і всипаємо в неї замінник цукру. Хто не на дієті, можна цукрову пудру. І вимішуємо венчиком.
3. Желатин набух, тепер його розтоплюємо на вогні, і вливаємо в сметану і гарненько вимішуємо. Желе нарізаємо кубиками, і вкидаємо в сметану. Відправляємо в холодильник на кілька годин, і готово. Всім вкусного.
Відео рецепт 👇