Домашні котлети з яловичини з курячими шлунками

Як зробити Домашні котлети з яловичини з курячими шлунками рецепт простий. Котлети з яловичини готувати складніше, ніж зі свинини, курки або індички. Принаймні я часто зустрічала сподобалися мені варіанти. Тому я експериментую з різними добавками до яловичого фаршу.
Що виходить не дуже вдалим, деякі рецепти стають улюбленими сімейними, наприклад, яловичі котлети з сердечками індички (рецепт тут). На цей раз я вирішила приготувати котлети з яловичини з курячими шлунками. Такий варіант часто застосовують для здешевлення яловичих котлет, але мені було просто цікаво це поєднання і воно виявилося дуже смачним.

Інгредієнти

1 кг яловичина
250 г курячі шлунки
250-300 г цибуля ріпчаста
16 г сіль
1-5 р чорний перець
40 г діжонська гірчиця
10-15 г харчові волокна (клітковина) + 100 г вода або
100 г підсушений білий хліб (замочити у воді)
50-150 г вода (дивіться консистенцію фаршу)

Домашні котлети з яловичини з курячими шлунками покроковий рецепт

1. Як підготувати продукти для фаршу М’ясо і шлунки вимийте, обсушіть і видаліть особливо щільні плівки і сухожилля. Наріжте м’ясо на шматки під мясорубку.

2. Цибулю наріжте великими кубиками і обсмажте до приємного рум’яного кольору, дайте охолонути. Якщо ви використовуєте харчові волокна, замочіть їх у воді в співвідношенні 1 частина волокон до 7 частин воды.

3. Якщо використовуєте хліб, то замочіть її у воді. (якщо хочете, можете використовувати молоко). Пропустіть всі продукти через м’ясорубку, якщо любите більш гладкий фарш, то зробіть це дважды.

4. Додайте сіль, перець і вимісити фарш до білкових ниток. Подивіться на консистенцію і додайте воду, якщо це необходимо.